top of page

Varaa opetusaika sähköpostilla! 

Kurssit

Laulutunnille voi tulla kuka tahansa! Opetan laulua Complete Vocal Technique, eli CVT-tekniikan mukaisesti. Olen valmistunut Tanskasta tekniikan valtuutetuksi opettajaksi.

 

Tämän lisäksi käytössä on kaikki se tieto ja kokemus, jota olen saanut teatterimaailmasta.  Olen työskennellyt erilaisissa paikoissa, erilaisten ryhmien ja oppijoiden kanssa noin 18 vuotta. Valmistun Teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. 

 

Koulutukseltani olen CVT laulunopettaja,  Teatteritaiteen maisteri (TeaK), Teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia) ja Muusikko (Pop & Jazz konservatorio).  

 

 

Tulossa laulutunnille?

 

Jos haluat saada tunneistasi parhaan mahdollisen irti, kannattaa ottaa mukaan kappale, jota haluat laulaa. Tekniikkaharjoitukset liitetään aina musiikilliseen ympäristöön, eli biisiin jota laulat, jotta niistä on suurin mahdollinen hyöty.

 

Ota siis kappale, sanat itsellesi ja soinnut minulle, tai vaihtoehtoisesti oma taustanauha, esim. spotifysta tai youtubesta (vaikka puhelimeen). Nuotteja ja sointuja löytyy kirjaston lisäksi hyvin netistä.

 

 

Ennen kaikkea, lämpimästi tervetuloa ja tärkeintä että tuot itsesi!

Kursseja järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa. Osallistujia otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä paikasta riippuen noin 10-15. Työskentelytapa on Work Shop -muotoinen, eli kerron laulutekniikasta ja yhdessä kokeilemme teorioita käytäntöön. 

 

Kurssiin kuuluu aina n. 20 minuutin masterclass, eli laulutunti, jota muut seuraavat. Näin myös katsoja ja kuuntelija oppii moninkertaisesti. Opetusta on yleensä kaksi päivää, josta noin puolet koostuu teoriaosuudesta ja puolet laulusta. Kurssilla on pianisti, joka tarvittaessa säestää kappaleesi. (Ei pienemmillä kursseilla)

 

Jos sinulla on valmiina ryhmä, voimme myös räätälöidä tarpeiden mukaisen kurssin. Aiheena voi olla puhe, äänenkäyttö, kuorolaulaminen tai mikä tahansa tarkka aihepiiri, joka on ryhmällesi tarpeellinen. 

 

Hinta määräytyy ajan, osallistujamäärän, aiheen ja paikan mukaan.

bottom of page